Alex Rodriguez je objavio fotografiju na kojoj pozira sa zaručnicom Jennifer Lopez i njihovo četvero djece.

Galerija


Pjevačica Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez raznježili su Instagram fotografijom na kojoj poziraju sa svojih četvero djece.

Vezani članci Jennifer Lopez Gola fotografija Jennifer Lopez koju je sama objavila izazvala je hrpu oduševljenih rekacija, ali to se ne sviđa svima Jennifer Lopez Nakon seksi nastupa u prozirnom kostimu J.Lo se za Instagram skinula do kraja - objavila je video!

Iako nemaju zajedničko, oboje imaju po dvoje djece iz prethodnih brakova, a na fotografiji kojom je bivši igrač bejzbola čestitao pratiteljima američki Dan zahvalnosti pokazali su da zajedno čine jednu veliku sretnu obitelj.

U središtu fotografije su 52-godišnja Jennifer i 45-godišnji Alex koji pjevačicu ljubi u obraz, a okružuju ih njegove kćeri Natasha (16) i Ella (12) te njezini 12-godišnji blizanci Max i Emme.

Majka Alexovih kćeri je Cynthia Scurtis, dok je Jennifer djecu dobila tijekom braka s pjevačem Marcom Anthonijem.

Ovo nije prvi put da se par hvali svojom obiteljskom idilom i oboje često na društvenim mrežama objavljuju fotografije njihovih zajedničkih trenutaka.

A dok im na obiteljskom planu sve teče glatko, par nikako nema sreće s odlaskom pred oltar.

Naime, Jennifer i Alex zaručili su se prije gotovo dvije godine i planirali su se vjenčati ovog ljeta, no zbog pandemije su ceremoniju morali odgoditi.

Novi datum vjenčanja još nisu odredili i čekaju da se situacija smiri, no jasno je da ljubav među njima i dalje cvjeta.

Ronaldova Georgina se skinula u oskudni bodi, no zasjenio ju skupocjeni dodatak