odgodili ceremoniju

Latino diva i njezin zaručnik neće pred oltar ovoga ljeta, planove im je poremetila pandemija

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez trebali su se vjenčati ovoga ljeta, no planove su promijenili zbog pandemije koronavirusa.

Latino diva Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez promijenili su planove oko vjenčanja zbog pandemije koronavirusa. Bivši sportaš u showu Jimmyja Fallona je otkrio trenutačnu situaciju oko vjenčanja s Jennifer.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

"Sve se može promijeniti, moramo se prilagoditi situaciji. Sve je u svijetu pauzirano", rekao je Alex u emiriji. Trebali su se vjenčati ovoga ljeta, no planove su pomaknuli zbog pandemije, piše Fox.

Ističe kako je preko 300 automobila prije nekoliko dana prošlo pored njegove kuće kako bi čestitali njegovoj kćeri 13. rođendan, no zeza se kako ne želi imati i takvo vjenčanje.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez vjenčanje su odgodili zbog sigurnosti svih pozvanih, a kažu kako im je prioritet zdravlje. Više detalja objavit će kada se situacija smiri.

Bivši sportaš je prije nekoliko dana pohvalio svoju zaručnicu koja je pjevala u sklopu akcije "One World: Together At Home", a kaže kako se zacrvenila u licu na njegove komplimente.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) +2 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Celebrity Forbes ga proglasio milijarderom, no pobunio se jer smatra da su ga podcijenili: "Znate što radite"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene