Zanimljivo i maštovito!

Grudi je prekrila samo s dva komadića šljokica neobičnog oblika, ovakvo nešto zbilja još nismo vidjeli!

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio - 2 Alessandra Ambrosio - 4 Alessandra Ambrosio - 3 Alessandra Ambrosio - 1 +0 Alessandra Ambrosio Galerija

Alessandra Ambrosio bila je jedna od glavnih zvijezda na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

Umirovljena brazilska manekenka Alessandra Ambrosio pojavila se kao pravo oličenje glamura na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu za koji je odabrala pomalo neobičnu kreaciju.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

41-godišnja Alessandra odabrala je široku balsku haljinu s prozirnim gornjim dijelom, a grudi je prekrila s tek dva komadića šljokičastog materijala. Cijelu kombinaciju začinila je bijelim dugim rukavicama i nakitom i zasjenila sve ostale oko sebe. Pozirala je sjajno raspoložena, pozdravljala okupljene novinare i fotografe te im slala poljupce.

Crvenim tepihom u Cannesu prošetala je bez pratnje svog dečka Richarda Leeja od kojeg se odvaja u rijetkim trenucima i s kojim se ne srami pred kamerama izmjenjivati nježnosti. Prije Richarda Alessandra je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima kćer Anju i sina Noaha.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 +6 Fani Stipković - 3 Celebrity Fani u nikad kraćoj haljinici pokazala manekenske noge, pa objasnila značenje boje za koju se odlučila!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Perazić - 7 Marina Perazić - 6 Marina Perazić - 2 Marina Perazić - 1 +7 Marina Perazić - 3 Nekad i sad Nikada nije ni htjela biti zvijezda, a zbog titule seks simbola naše regije pobjegla je u New York!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene