Reagirala kako treba

Na vrijeme je spriječila malu katastrofu do koje je umalo došlo, zbog kombinacije bez grudnjaka mogla je lako zažaliti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio je u dekoltiranoj haljini prošetala ulicama Moskve gdje su je snimili paparazzi i to u haljini ispod koje nije nosila grudnjak.

Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio trenutačno boravi u Rusiji, gdje su ju na ulicama Moskve uhvatili paparazzi i to baš u nezgodnom trenutku.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 uvijek wow! Otvor ispod grudi ove obožavane manekenke otkrio je njezinu savršenu građu tijela po kojoj je poznata

40-godišnja Alessandra snimljena je u haljini leopard uzorka s dubokim dekolteom i prorezom, a ispod koje nije nosila grudnjak te se našla u malom problemu kada je umalo pokazala više nego je htjela. No slavna ljepotica uspjela je spriječiti malu katastrofu i brzo namjestila dekolte.

U takvom se izdanju otputila na večeru u poznati restoran White Rabbit i to društvu svog publicista Milana Blagojevića, a dvojac je uživao u morskim plodovima i martinijima.

Koliko joj je lijepo u Rusiji, Alessandra se pohvalila i na Instagramu gdje ju prati 10,4 milijuna obožavatelja, dok ju njezin novi dečko Richard Lee čeka kod kuće u Americi.

Par je potvrdio vezu u veljači ove godine nakon što su snimljeni u zajedničkom izlasku. Prije Richarda, Alessandra je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom dijeli kćer Anju i sina Noaha.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene