Jako zgodan par

Novim se dečkom hvali kamo god da krene, ali i ne propušta priliku da istakne zavidne trbušnjake, čak i u romantičnom izlasku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio snimljena je s dečkom Richardom Leejem nakon što su se vratila iz njezina rodnog Brazila u Kaliforniju.

Umirovljena manekenka Alessandra Ambrosio nedavno se vratila s romantičnog odmora iz rodnog joj Brazila u Kaliforniju, gdje je snimljena s novim dečkom Richardom Leejem.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 uvijek wow! Otvor ispod grudi ove obožavane manekenke otkrio je njezinu savršenu građu tijela po kojoj je poznata

Par je snimljen pri odlasku na večeru u Malibuu, a bivša 40-godišnja anđelica Victoria's Secreta nije se odvajala od dragog. Svoju vitku liniju naglasila je uskom zelenom haljinom s velikim prorezom na trbuhu, a na licu je nosila jako malo šminke.

Vezu su potvrdili u veljači ove godine nakon što također snimljeni u zajedničkom izlasku. Prije Richarda, Alessandra je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom dijeli kćer Anju i sina Noaha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Na instagramu je prati više od 10 milijuna ljudi koji se iz dana u dan dive njezinu tijelu i životu koji aktivno dijeli s njima na društvenim mrežama.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama poput Dolce & Gabbana, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, a dugi niz godina bila je anđelica Victoria's Secreta.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +2 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Zanimljivosti Uhvaćen je u najnezgodnijem mogućem trenutku, a mislio je da će mu nanošenje kreme za sunčanje biti jedina briga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene