Tako joj je najljepše

Ne skida se iz bikinija čak ni kada izlazi na večeru u prepuni restoran, a takva u sjeni ostavlja i duplo mlađe kolegice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio na večeru izašla u gornjem dijelu bikinija zbog čega su svi pogledi bili uprti samo u njezinom smjeru.

Umirovljena brazilska manekenka Alessandra Ambrosio svojim izgledom i besprijekornom formom u sjeni ostavlja i dvostruko mlađe kolegice, a to nam dokazuje i svakim novim pojavljivanjem u javnosti.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

40-godišnja Alessandra uvijek bira odjevne komade koji će dodatno naglasiti njezine draži, a tako je bilo i kada se otputila na večeru u jedan od omiljenih i najpopularnijih restorana u Los Angelesu. Toplo vrijeme iskoristila je da izađe u bijelim trapericama na koje je odijenula samo gornji dio bikinija na vezanje i preko njega laganu košulju koju se nije potrudila zakopčati.

Društvo joj je pravila prijateljica, a ovog puta njezinog novog dečka Richarda Leeja nije bilo na vidiku. Par je prvi put zajedno bio viđen početkom ove godine u Malibuu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Prije njega Alessandra je ljubila talijanskog poduzetnika Nicolu Oddija, a bila je i zaručena za Jamiejem Mazurom s kojim dijeli 12-godišnju kćer Anju Louise i 9-godišnjeg sina Noaha Phoenixa, a s kojim je zaruke raskinula 2018. godine.

Na instagramu je prati više od 10 milijuna ljudi koji se iz dana u dan dive njezinom tijelu i životu koji aktivno dijeli s njima na društvenim mrežama.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama poput Dolce & Gabbana, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, a dugi niz godina bila je anđelica Victoria's Secreta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene