Alessandra Ambrosio snimljenaje s novim dečkom Richardom Leejem na plaži u Santa Monici gdje su bili glavna atrakcija.

Galerija


Umirovljena anđelica Victoria's Secret i slavna manekenka Alessandra Ambrosio uhvaćena je na plaži u Santa Monici gdje je razmjenjivala strasti i poljupce sa svojim novim dečkom Richardom Leejem, a činilo se da ih objektivi paparazza i znatiželjni pogledi nimalo ne diraju.

Vezani članci Iggy Azalea (Foto: Instagram) Bespotrebno vole fotošop, ali pravu istinu o njihovu savršenom tijelu ipak razotkrivaju paparazzi! Alessandra Ambrosio Umirovljena anđelica pokušala se sakriti, ali odale su je njezine beskrajno dugačke noge, i u 40. je kao spremna za pistu!

40-godišnja Alessandra pažnju je plijenila svojom besprijekornom linijom dok je uživala u romantičnim trenucima sa svojim novim odabranikom. Par je zajedno viđen nedavno na romatničnoj večeri u jednom restoranu u Los Angelesu i od tada se ne odvajaju jedno od drugoga.

Prije njega bila je zaručena s poduzetnikom Jamiejem Mazurom s kojim ima 12-godišnju kćer Anju Louise i 9-godišnjeg sina Noaha Phoenixa. Nakon nekoliko godina veze zaručili su se 2008. godine, ali zaruke su raskinuli 2018. godine.

Nakon prekida s Jamiejem, Alessandra je započela vezu s Talijanom Niccolom Oddijem no nakon nešto više od dvije godine i s njim je prekinula.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama poput Dolce & Gabbana, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, a dugi niz godina bila je anđelica Victoria's Secreta.

Pogledajte prvi Albinin nastup na probi za Eurosong, kostim koji nosi posebno je zanimljiv kada se okrene

Severina na Instagramu objavila dirljiv video pa neke čak i rasplakala: "Za nju se ne bira mjesto ni vrijeme"