odlična reklama!

Umirovljena Viktorijina anđelica ljetuje na Jadranu i objavljuje prizore od kojih zastaje dah!

Alessandra Ambrosio - 4 Alessandra Ambrosio - 4 Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio - 1 Alessandra Ambrosio - 2 Alessandra Ambrosio - 4 Alessandra Ambrosio - 3 Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio +0 Alessandra Ambrosio Galerija

Alessandra Ambrosio ljetuje u Crnoj Gori odakle se javlja na svojem Instagramu, a fotografije koje objavljuje su odlična reklama za naše susjede.

Umirovljena brazilska manekenka Alessandra Ambrosio (41) ljetuje u Budvi, u susjednoj Crnoj Gori.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

To je otkrila na svojem Instagramu gdje je prati više od 11 milijuna ljudi, a objavila je niz fotografija na kojima zavodljivo pozira u plićaku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

"Predivna i seksi", "Boginja ljepote", "Najljepša žena svijeta", nizali su se komplimenti na račun Adrianinog izgleda. Njezini obožavatelji su komentirali i prekrasno, bistro Jadransko more, a naši susjedi bolju reklamu od ove nisu mogli ni poželjeti.

Ambrosio se iz Budve javila i u svojim pričama gdje je otkrila da joj društvo na odmoru prave njezina djeca, 13-godišnja kći Anja Louise i 10-godišnji sin Noah Phoenix, a objavila još nekoliko očaravajućih fotografija na kojima se, osim svojim besprijekornim tijelom, pohvalila i predivnim pogledom iz svojeg smještaja.

Nije poznato i je li s Alessandom došao i njezin 11 godina stariji partner Richard Lee, s kojim je u vezi od početka prošle godine. Prije njega ljubila je talijanskog dizajnera Nicolu Oddija, a djecu je dobila s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom.

Inače, prelijepa Brazilka karijeru u modnom svijetu započela je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Šuput u kombinezonu s otvorom pokazala da ne nosi grudnjak, a čupavi detalj bilo je nemoguće ne primjetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene