Nakon teškog pijanstva uslijedila je javna isprika.


Alen Vitasović odlučio se javno ispričati za svoje ponašanje na Večerima dalmatinske šansone.

Umjesto na pozornici završio na psihijatriji!

Vezani članci Provala u šibenski pravoslavni hram - 4 Pupovac pozvao na smirivanje tenzija nakon provale u pravoslavni hram: "Duboko smo uvjereni da ovo nije nitko napravio iz vjerskih ili etničkih pobuda" Požar broda u Bilicama U Bilicama kod Šibenika planula jahta, potonula prije nego su je vatrogasci uspjeli ugasili

'Javno se ispričavam svima koje sam povrijedio. Organizatorima festivala u Šibeniku, publici, obitelji, ljudima koji me vole i ne vole. Ja sam totalno nebitan i moja verzija cijelog događaja je nevažna.Iskreno mi je žao zbog svega, i boli me koliko je laži izmišljeno ovih dana. Ja ću platiti svoje grijehe', napisao je na svom Facebook profilu.

 

Podsjetimo, slavni je pjevač prije nekoliko dana završio na psihijatriji šibenske Opće bolnice. Trebao je nastupiti na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, no uhićen je neposredno prije nastupa u jednom šibenskom hostelu u teškom pijanstvu jer je radio nered.

Budući da je napuhao preko 3,0 promila alkohola nije bio priveden na prekršajnu obradu u prostorije Policijske uprave šibensko-kninske, već su ga odmah odvezli na Odjel psihijatrije šibenske Opće bolnice.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook