Gušti su gušti

Umjesto na pozornici završio na psihijatriji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač je bio toliko pijan da ga nisu niti privodili na prekršajnu obradu u prostorije Policijske uprave Šibensko-kninske, nego u bolnicu na triježnjenje.

Alen Vitasović završio je na psihijatriji šibenske Opće bolnice, piše ŠibenikIN. Trebao je nastupiti na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku,no uhićen je neposredno prije nastupa u jednom šibenskom hostelu u teškom pijanstvu jer je radio nered, potvrdili su portalu izvori iz policije. 

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Uplašena ljepotica Bivša zaručnica Vladimira Klička pijana i u panici dočekala policiju u domu svog novog dečka

Napuhao je preko 3,0 promila alkohola. Pjevač je bio toliko pijan da ga nisu niti privodili na prekršajnu obradu u prostorije Policijske uprave šibensko-kninske, već su ga prevezli na Odjel psihijatrije šibenske Opće bolnice. 

Iskreno progovorio: Je li ga supruga ostavila zbog alkohola?

Prisjetimo se, nedavno je Alen za inMagazin govorio o svom problemu s alkoholom.

'Ja sam mislio da je alkohol jedan stimulans, jedna pomoć koja će mi pomoći da se pobjegne od te neke stvarnosti koja zna biti jako gadna. Normalno, to nije nikakvo rješenje. Vidio sam da je vrag odnio šalu i poduzeo sam neke korake. I dan danas se popije, nisam neki najveći čistunac, ali sad je to pod velikom kontrolom', objasnio je Vitasović.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene