Aleksandra Grdić, Tina Katanić, Jelena Orešković, Fani Stipković i Zrinka Cvitešić bile su zvijezde spota Ede Majke ''Bomba''.

Galerija


Sjećate se spota ''Bomba'', velikog hita Ede Majke koji je i danas sastavni dio svakog radijskog etera. Možda pamtite pjesmu, ali vjerojatno ste zaboravili da su glavne akterice tog spota bile manekenke Aleksandra Grdić, Tina Katanić, Jelena Orešković i Fani Stipković, te glumica Zrinka Cvitešić.

Vezani članci Ante Bagarić Svi se pitaju što je s tim bombama i eksplozivima? ''Društvo je sa emocionalne strane odavno krenulo u krivu ulicu, nismo spremni suočiti se s tim'' Na radnike HEP-a bacio bombu - 1 Zamjenik pakračke gradonačelnice o napadu na djelatnike HEP-a: "To je suludi čin pojedinca"

Spot je snimljen prije punih 12 godina, a seksi kadrovi snimani su u jednom zagrebačkom wellness klubu te u jednom porečkom klubu. Uz brojne domaće ljepotice, u spotu je sudjelovao i slovenski glumac Sebastian Cavazza.

Sebastijan i Zrinka tada su odglumili ljubavnu scenu, a popularni Edo tada se kroz pjesmu kritički osvrnuo na gušenje mladih žena u tlapnjama boljeg života.

U ovih 12 godina puno se toga promijenilo, a tek su Zrinka Cvitešić i Fani Stipković i dalje aktivno u javnom životu. Tina Katanić se pomalo povukla i tek se povremeno pojavi na nekom modnom angažmanu. Aleksandra Grdić je rodila i s partnerom preselila u Viroviticu. Jelena Orešković udala se i prije devet godina se preselila u Pariz te većinu vremena je posvećena djeci.

Edo Majka uskoro priprema svoj veliki koncert. 16. studenog ''zapalit'' će Dom Sportova, a tko zna, možda na koncert pozove i akterice ovog velikog hita.

Znate li kako je Bare izgledao u petak, a kako prije deset godina? Razlika je brutalna

Ovo nije pornić, ali jako je vruće: Pogledajte kako manekenka gola pere auto

Otrov za žene: Hrvat je pokorio svijet, izgleda brutalno, a o njemu se tako malo zna... i morate ga vidjeti!