Potpuno izbezumljen

Procurile fotke slomljenog Aleca Baldwina nakon što je shvatio što je učinio, u suzama je pričao na telefon!

Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria i Alec Baldwin (Foto: Instagram) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +0 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Alec Baldwin snimljen je ispred šerifova ureda dok je u suzama razgovarao na telefon.

Portal Santa Fe New Mexican objavio je prve fotografije slomljenog glumca Aleca Baldwina nakon strašne tragedije na filmskom setu tijekom koje je pištoljem usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin (Foto: Getty Images) bježi od medija Djevojka odgovorna za pištolj kojim je Alec Baldwin upucao snimateljicu uhvaćena prvi put nakon stravične tragedije

Fotografije prikazuju izbezumljenog 63-godišnjeg Aleca kako u suzama telefonira ispred šerifova ureda. Protiv njega zasad nije podignuta nikakva optužnica, a policijska istraga i utvrđivanje svih okolnosti su u tijeku.

"Gospodin Baldwin je dobrovoljno došao razgovarati s istražiteljima i nakon razgovora s njima je otišao'', rekao je Juan Rios iz Ureda šerifa za Guardian.

Glumčev glasnogovornik također je potvrdio da se na setu dogodila nesreća koja je uključivala zatajenje vatrenog pištolja s ćorcima, a lokalni mediji izvijestili su da je Baldwin viđen u četvrtak ispred šerifova ureda u suzama, no za komentar nije bio dostupan.

''Prema istražiteljima, čini se da je scena koja se snimala uključivala korištenje vatrenog oružja iz kojeg je pucano. Detektivi istražuju kako je i koja vrsta projektila ispaljena'', rekao je Rios.

Produkcija filma koji je režirao Souza, a Baldwin producirao i glumio u njemu, zaustavljena je i snimanje će biti nastavljeno idućega mjeseca.

Hutchins je bila direktorica fotografije akcijskog filma Archenemy 2020. s Joeom Manganiellom u glavnoj ulozi. Diplomirala je na Američkom filmskom institutu 2015., a četiri godine kasnije proglašena je ''zvijezdom u usponu''.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria i Alec Baldwin (Foto: Instagram) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +8 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Kako je došlo do nesreće u kojoj je Baldwin ubio i ranio kolege na setu? Objavljene su prve fotografije i video s mjesta tragedije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene