Albina je obožavateljima otkrila da uživa na odmoru na Visu, a društvo joj radi dečko, nogometaš Ivan Ćalušić. Novim fotkama u badiću oduševila je sve.

Galerija


Naša pjevačica Albina Grčić uživa u odmoru na Visu, a obožavatelje cijelo vrijeme izvještava na Instagramu o tome što radi. U subotu je tako objavom kojom je aludirala na riječi pjesme "Mamma mia" grupe ABBA pokazala da joj društvo radi dečko, nogometaš Ivan Ćalušić. Sretni par bio je na večeri u jednom restoranu u Komiži, a Albina je na sebi imala kričavo ružičastu pripijenu haljinu.

Vezani članci Albina Grčić - 1 Albina na zasluženom odmoru pokazala top-tijelo, zvijezda u usponu baš blista na domaćem terenu! Albina Grčić Albina obara s nogu i u najjednostavnijoj crnoj haljinici, a ljetna atmosfera čini se da joj itekako godi!

Nedjelju je započela kupanjem u uvali Stiniva, a u šarenom badiću istaknula je svoju sjajnu liniju. Bez trunke šminke na licu, Albina je sve oduševila svojim raspoloženjem, a brojni su joj se pratitelji u komentarima javili te joj poručili da je predivna i da je zaslužila odmor.

Naša pjevačica prošlog je vikenda slavila na dodjeli glazbene nagrade Porin. Naime, 22-godišnjoj Albini pripala je nagrada u kategoriji za najboljeg novog izvođača, a na dodjeli je također bila u pratnji svog dečka.

Podsjetimo, Albina je s pjesmom "Tick-Tock" nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, a iako se nije plasirala u finale, dobila je velik broj obožavatelja, kojima je najavila da će uskoro objaviti nove pjesme te da je spremna za nove izazove.

Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

Kraljica Elizabeta usred svečanog ručka zamahnula mačem, pogledajte kako su reagirale Camilla i Kate