Albina Grčić je otkrila pratiteljima da uživa na otoku Visu, a objavila je fotografiju na kojoj pozira u badiću zanimljiva kroja.

Galerija


Albina Grčić je nakon osvojenog Porina za najboljeg novog izvođača i nastupa na ovogodišnjem Eurosongu odlučila na nekoliko dana pobjeći na odmor, a na Instagramu je pratiteljima otkrila i gdje uživa.

Vezani članci Albina Grčić Albina u minijaturnoj haljinici u prvi plan izbacila dekolte i noge, a fanovi ne pronalaze dovoljno riječi da joj se nadive Albina Grčić - 1 Albina na zasluženom odmoru pokazala top-tijelo, zvijezda u usponu baš blista na domaćem terenu!

"Mogu li ovdje ostati zauvijek?", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u badiću neobična kroja u uvali Stiniva na otoku Visu. Na glavi je imala šešir i naočale, a liniju je dodatno naglasila vrućim traper hlačicama.

U kratkom je roku prikupila tisuće lajkova na fotku, a kao i uvijek i brojne komplimente svojih pratitelja.

Još ranije Albina je na Instagramu objavila fotografije koje su izgleda isto nastale na Visu, a na kojima je zablistala u najjednostavnijoj crnoj haljinici.

Kraljica Elizabeta usred svečanog ručka zamahnula mačem, pogledajte kako su reagirale Camilla i Kate

Neda Ukraden u haljini s prorezom koju ni njezine kolegice ne nose tako često, a bome ni njoj nitko ne bi rekao da ima 70 godina!