Nagradu Barbara Dex za najgore odjevenog izvođača na Eurosongu osvojio je predtavnik Norveške TIX.

Galerija


Iako je bila među favoritima, Albina Grčić ipak nije osvojila nagradu Barbara Dex za najgori outfit na Eurosongu.

Vezani članci Albina Grčić Albina je poraz na Eurosongu podnijela uzdignute glave, a pohvalila se i jednim posebnim iznenađenjem fana s Instagrama! Efendi Frcaju iskre na Eurosongu: Jedan natjecatelj zaljubio se u pjevačicu koja mu je konkurencija, danima joj šalje poruke

Časopis Songfestival, koji organizira dodjelu, objavio je da je, na temelju glasova čitatelja, najgore odjeveni izvođač na ovogodišnjem natjecanju bio Norvežanin TIX koji je u roterdamskoj Ahoy areni nastupio s velikim anđeoskim krilima i šljokičastom odijelu.

Na drugom mjestu je predstavnica Rumunjske Roxen, dok se naša Albina Grčić treća, sa samo glasom manje od drugoplasirane.

Na četvrtom mjestu završio je predstavnik Velike Britanije James Newman, koji jedini na Eurosongu nije osvojio nijedan glas publike i žirija, dok je peta Eden Alene iz Izraela.

Nagrada Barbara Dex dodjeljuje se već 24 godine i nazvana je po belgijsko pjevačici koja je na Eurosongu 1993. godine proglašena najgore odjevenom.

Zanimljivo je spomenuti kako ju je 2016. osvojila Nina Kraljić koja je te godine predstavljala Hrvatsku s pjesmom "Lighthouse", a obukao ju je isti dizajner koji je zaslužan i za Albinin kostim, Juraj Zigman.

Sonja Kovač podigla temperaturu fotografijom u oskudnom topiću koji joj je jedva obuzdao grudi

Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom teško je ikome mogla promaknuti