Slatka je!

Albina u šarenom kompletiću otkrila goli trbuh, a ispod topića na vezanje nije obukla baš ništa!

Albina Grčić Albina Grčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 Albina Grčić Albina Grčić - 3 Albina Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić +19 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić na Instagram profilu podijelila je fotografiju na kojoj pozira u neobičnoj šarenoj kombinaciji na plaži Zanzibara.

Pjevačica Albina Grčić u zadnje vrijeme često putuje, a to pokazuje fotografijama koje dijeli na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Trenutno uživa u Tanzaniji, a to je pokazala i svojom novom objavom gdje pozira na plaži Zanzibara u šarenom kompletiću.

Naime, Albina je u topiću koji se veže kroz sredinu pokazala svoju zgodnu figuru, uzak struk i istrenirani trbuh. Također smo primjetili da na licu nema šminke, a kosu je zabacila na jednu stranu.

"U lovu na posljednje zrake sunca", napisala je ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Pratitelji su joj uputili mnoštvo komplimenata: "Nestvarna", "Prelijepa", "Divna", "Preslatka", "Wow".

Grčić je prije Afrike posjetila Francusku gdje je uživala u njezinim ljepotama s dečkom nogometašem Ivanom Ćalušićem.

Pjevačica je s putovanja objavila i novu fotografiju u ružičastom kupaćem kostimu na kojem se također vidi njen isklesani trbuh, a za fotografiju je veselo trčala plićakom mora dok joj je vjetar nosio kosu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

''U nepoznato'', dodala je ispod fotografije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives u "golom" bikiniju istaknula bujnu pozadinu, ali izgleda da se baš nije čuvala sunca: "Auu, bit će guljenja!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela +16 Hana Huljić i Domenica Žuvela Celebrity Domenica objavila video zbog kojeg su je prozvali sirenom, a oduševljenje nisu skrivali ni Luka Nižetić i Giuliano!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene