Albina Grčić na drugoj probi za nastup na ovogodišnjem Eurosongu pokazala je specijalne efekte koje će imati u polufinalnoj večeri 18. svibnja, kada će se boriti za finale.

Galerija


Albina Grčić (22) odradila je uspješno i drugu probu na pozornici u Rotterdamu, gdje će Hrvatsku predstaviti na polufinalnoj večeri 18. svibnja i boriti se za finale koje je četiri dana kasnije. 

Vezani članci Albina Grčić Albina je poraz na Eurosongu podnijela uzdignute glave, a pohvalila se i jednim posebnim iznenađenjem fana s Instagrama! Albina Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''

Kako pišu na Eurosong.hr, mlada pjevačica odlično je zvučala i bez problema je odradila vokalni dio skupa sa zahtjevnom plesnom koreografijom. Tijekom Albinina nastupa isticala se igra laserima u različitim bojama. 

Usto su se pojavila četiri holograma pjevačice, što je bilo prilično efektno, a Grčić nije skidala osmijeh s lica tijekom svoje izvedbe pjesme "Tick-Tock". Nakon što je završila s nastupom, Albina je pozitivno iznenadila novinare zahvalivši im se što su je gledali, što se njima svidjelo. 

Imala je na sebi kostim, koji je kreirao Juraj Zigman, u kojem se pojavila i na prvoj probi i neki su prigovarali da previše pokazuje. "Moram samo reći da je taj kostim napravljen u tri sloja, da sam ja apsolutno prekrivena od glave do pete. Osjećam se ugodno u njemu", objasnila je ranije pjevačica. Ranije je najavila i specijalne efekte na pozornici, no naglasila je da neće pretjerivati s njima. 

"Odlična je, mislim da je finale sada neupitno", "Rasturila je", "Još uvijek nije gola, za sve koji misle da jest", komentirali su Albinini obožavatelji njezinu drugu probu na Instagram profilu Eurosong.hr.

 

Zbog njezinih haltera sve druge ljepotice pale su u drugi plan, a haljina je sprijeda posebno zanimljiva

S njezinom tragičnom smrti još se ne mogu pomiriti obitelj i kolege, bila je voljena glumica, supruga i majka