Simpatija iz djetinjstva

Albina u zagrljaju zgodnog nogometaša s kojim je već nekoliko godina ne skriva koliko je zaljubljena: ''Do ušiju!''

Albina Grčić Albina Grčić Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić In Magazin: Albina Grčić - 9 +0 Albina Grčić Galerija

Bivša predstavnica Hrvatske na Euroviziji Albina Grčić podijelilaje fotografiju u zagrljaju sa zgodnim dečkom Ivanom Ćalušićem.

Naša pjevačica Albina ne skriva svoj ljubavni život, a na njenom Instagram profilu može se pronaći nekoliko fotografija nje i dečka Ivana Ćalušića, splitskog nogometaša koji je donedavno igrao za Hajduk, a trenutno je na posudbi u slovenskom Radomlju.

Pogledaj i ovo Hrvatska na Eurosongu Koja vam je omiljena? Prisjetili smo se 10 naših najbolje plasiranih pjesama na Eurosongu, "Mama ŠČ!" nije jedna od njih!

''Do ušiju.'', napisala je Albina u opis fotografije te pokazala koliko je ovo dvoje mladih zaljubljeno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Obožavatelji u komentarima obasipaju ih komplimentima kako su divan par.

''Najbolji par!'', ''Preslatki ste'', ''Koliko ste predivni'' samo su neki od desetaka takvih komentara.

Ivan i Albina upoznali su se još kao malena djeca u svom kvartu u Splitu, a u vezi su već nekoliko godina.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin prošle godine.

Čini se da Ivan nije ljubomoran, ili pak ljubomoru dobro skriva, jer je Albina natjecateljica ovosezonskog ''Plesa sa zvijezdama'' gdje pleše s Mariom Ožboltom, senzualnim plesačem kojima savršeno leže standardni i latinoamerički plesovi.

Albina je prošle godine Hrvatsku predstavljala na Eurosongu u Rotterdamu, a ove će godine u Torinu to učiniti Mia Dimšić s pjesmom ''Guilty pleasure''.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Kočiš Zec Marinko Colnago Rajko Dujmić - 8 Rajko Dujmić - 6 +1 Rajko Dujmić - 5 inMagazin Marinko će uskoro proslaviti 80. rođendan, a i dan danas mu bacaju grudnjake: "Svi su mislili kakve vragolije ovaj radi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene