Nije se svima svidjelo

Albina deaktivirala račun na Twitteru, sve zbog njezine izjave koja je izazvala podijeljene reakcije

Albina Grčić Albina Grčić Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina Albina Grčić, Lucija Lugomer i Ivana Čuljak In Magazin: Albina Grčić i Mario Ožbolt - 7 In Magazin: Albina Grčić i Mario Ožbolt - 6 In Magazin: Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Albina Grčić Albina Albina i Mario Albina +10 Albina Galerija

Albina Grčić prije četiri dana na Twitteru je komentirala predstavnicu Španjolske na Eurosongu, a reakcije na njezinu izjavu bile su podijeljene.

Pjevačica Albina Grčić na Twitteru se osvrnula na Chanel, predstavnicu Španjolske na Eurosongu, no njezin način razmišljanja nije se svima svidio. Nakon što je dobila niz negativnih komenara ispod objave, ugasila je profil.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Naime, nakon finala Eurosonga Albina je izrazila svoje oduševljenje španjolskom predstavnicom, ali je napisala kako smatra da zgodna žena poput nje nikada ne bi mogla pobijediti.

"Sad opet gledam nastup Chanel na Eurosongu… Nema dalje! Lijepe, zgodne, talentirane žene kao ona, koja ima apsolutno sve, nikada neće osvojiti i uvijek će se kritizirati, je li loše otpjevala jedan ton, je li nešto krivo izjavila i je li joj izvirio but ili guzica", napisala je tada pjevačica.

Dok su se neki od pratitelja u potpunosti složili s Albininom izjavom, našli su se i oni koji su bili različitog mišljenja.

"Ruslana je bila prezgodna! Prouči malo Eurosong", "Mnoge zgodne žene su osvajale Eurosong", "Naša Emilija Kokić je bila, i dan danas je zgodna, a pobijedila je s grupom Riva", "A što je onda bila Loreen?", "Ja sam mislio da je ovo natjecanje najbolje pjesme, a ne najveće ljepote", bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

Nakon objave Albina je odlučila izbrisati svoj račun na Twitteru, no njeni profili na Instagramu, Facebooku i TikToku još uvijek su aktivni.

Podsjetimo, Albina je prošle godine na Eurosongu predstavljala Hrvatsku s pjesmom Tick-Tock, no nažalost nije se uspjela plasirati u finale.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise, Kate Middleton i princ William +25 Tom Cruise - 2 Zanimljivosti Svi su primijetili nešto čudno dok je Tom Cruise stajao pored Kate Middleton, a evo i u čemu je tajna

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +26 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene