"Aki Rahimovski imao je lakši moždani udar, i iako se već sada osjeća bolje, treba neko vrijeme usporiti i usredotočiti se na oporavak", priopćili su članovi benda Parni valjak.

Galerija


Frontmen "Parnog valjka" Aki Rahimovski imao je blaži moždani udar, a svi koncerti benda su otkazani. Priopćeno je to na službenim stranicama banda na Facebooku.

Vezani članci Parni valjak (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Naš legendarni bend u tišini pomogao Glini, ali lijepa riječ o njihovu dobrom djelu ipak se brzo proširila Dražen Scholz - 1 Bivši bubnjar Parnog valjka osuđen na zatvorsku kaznu jer je pregazio pješaka i pobjegao

"Dragi naši, nažalost, prisiljeni smo otkazati sve koncerte do daljnjeg. Aki Rahimovski imao je lakši moždani udar, i iako se već sada osjeća bolje, treba neko vrijeme usporiti i usredotočiti se na oporavak. Vrlo ozbiljno shvaćamo svoj posao i ne bismo željeli razočarati tisuće vas koji ste se veselili nadolazećim koncertima, ali Akijevo zdravlje sada je na prvom mjestu ", napisali su iz poznatog benda. Usto, svima su zahvalili na razumijevanju i podršci. "Hvala vam na razumijevanju i pozivamo vas da našem Akiju šaljete ljubav i pozitivnu energiju da nam se vrati jači nego ikad!", zaključili su. Pridružujemo se željama za što brži oporavak.