Zaljubila se skroz

Otkriven identitet misterioznog muškarca koji je osvojio bivšu srpsku snahu, ona ga ne prestaje javno hvaliti

Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) +0 Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) Galerija

Adriana Lima ljubi filmskog producenta Andrea Lemmersa s kojim se prvi put pojavila u javnosti na filmskom festivalu u Veneciji.

Brazilska manekenka Adriana Lima iznenadila je obožavatelje i javnost pojavljivanjem na filmskom festivalu u Veneciju i to jer se prvi put pojavila u društvu novog dečka, nakon što je godinama bila sama.

Pogledaj i ovo Adriana Lima Što joj se dogodilo? Slavna svjetska manekenka postala je jedva prepoznatljiva, njezino lice mnoge već mjesecima zabrinjava, a ona je svoju promjenu dobro prihvatila

Svjetski mediji objavili su njezine fotografije u društvu misterioznog muškarca koji je osvojio njezino srce, a ubrzo je otkriveno kako je riječ o filmskom producentu Andreu Lemmersu. Par je na crvenom tepihu razmjenjivao nježne poljupce i svi pogledi bili su uprti u njihovom smjeru.

Andre je kalifornijski producent, no zasad nije poznato kako je i gdje upoznao Adrianu, no ona ne krije koliko je zaljubljena u njega.

"Ovo popodne s njim, u Veneciji. Najzgodniji, najpametniji i najnježniji muškarac kojeg sam upoznala", napisala je Adriana u priči koju je podijelila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Umirovljena anđelica Victoria's Secreta iza sebe ima i jedna propali brak s bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem koji je potrajao od 2009. do 2016. godine i u kojem su dobili dvije kćeri, 11-godišnju Valentinu i osmogodišnju Siennu.

Posljednja ljubavna veza u kojoj je bila je ona s turskim piscem Metinom Harom, a nakon toga se o njezinim romansama ništa nije znalo, sve dosad kada je priznala kako je ponovno zaljubljena.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun Celebrity Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene