Adriana Lima istaknula je duge vitke noge u crnoj svečanoj haljini.

Galerija


Seksi Brazilka, Adriana Lima, vjerojatno je najslavnija Viktorijina anđelica na svijetu, a iako se prošle godine umirovila i odlučila povući kao zaštitno lice najpoznatijeg brenda donjeg rublja, ova ljepotica i dalje pronalazi načine da pokaže kako joj među silnim zanosnim ženama - i dalje nema ravne. 

Vezani članci Beyonce (Foto: Instagram) Bujnim poprsjem i prorezom do struka odgovorila na hejterske komentare i kritike zbog težine Adriana Lima (Foto: Getty Images) Brazilska seks-bomba više se ne šeće u donjem rublju, ali i u čednijim izdanjima uspijeva baciti u trans

Zamana crnka plavih očiju Adriana, pojavila se na dodjeli nagrada Breakthrough u dugoj, svečanoj toaleti koja je savršeno naglasila vitku liniju Brazilke. Uz visok prorez na nozi i okrugli prorez u struku, Adriana je u crnoj haljini asimetričnog kroja istovremeno ostavljala dojam elegancije i seksepila, a od pogleda na njezine duge, isklesane noge mnogima je zastao dah. 

Podsjetimo, ova 38-godišnja manekenka nije uvijek bila bogata i slavna. Odrasla je u faveli, u siromaštvu i prljavštini, no sa samo 16 godina je pobijedila na prvom natjecanju ljepote i svoju obitelj izvukla iz jada. 

1999. karijera ove Brazilke vinula se u nebesa – upala je u najekskluzivniju skupinu modela na svijetu, slavne Viktorijine anđelice. Grudnjaci ukrašeni Swarovski kristalima i dijamantima, ogromna krila, i minijaturne gaćice sastavni su dio svake revije Victoria's Secreta, a na taj modni događaj čeka se i po godinu dana. Adriana je bila anđelica od 1999. do 2018. i time je postala jedna od najdugovječnijih anđelica.

Prvu reviju za Victoria's Secret odradila je sa samo 17 godina, a 2012. je otvorila reviju samo dva mjeseca nakon rođenja svoga drugog djeteta. Inače, iako je navikla na golišava izdanja dok šeće modnim pistama, Adriana je zapravo u privatnom životu jako čedna. 

Kao djevojčica je željela postati časna sestra, a do danas je ostala velika vjernica. Javnost je intrigirala i svojom odlukom da će ostati nevina do braka. Danas je Adriana majka dvoje djece koje je dobila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem koji je potrajao pet godina

Princeza Diana od Charlesa je s dobrim razlogom skrivala jednu veliku tajnu koja je sad otkrivena