Prava ljetna fotka

I supruga Duje Ćalete-Cara pokazala je tijelo u bikiniju: Vitke noge i preplanuli ten u prvom su planu!

Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car i Duje Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 6 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 7 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 4 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 5 +19 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 2 Galerija

Adriana Ćaleta-Car podijelila fotografiju sa bazena u kupaćem kostimu .

Supruga nogometaša Duje Ćaleta- Cara, Adriana Ćaleta-Car uživa u ljetu, a to je dokazala i svojom novom objavom na Instagram profilu na kojoj pozira sjedeći na samom rubu bazena.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

Na sebi ima crni jednodijelni kupaći kostim s otvorenim leđima, smeđi slamnati šešir te sunčane naočale i ponešto nakita. U ovom izdanju posebno je istaknula svoje vitke noge, ali i preplanuli ten.

"Ljetni dani", stajalo je u opisu ispod fotke.

Ovom objavom izazvala je pravu pomutnju kod svojih pratitelja, a oni su joj poručili:
"Ajme slike", "Predivnaa", "Kidaj kraljice", "Goriš", "Prekrasna", a osim komplimentima obasipali su je i mnoštvom zaljubljenih emotikona i vatrica.

Dan prije podijelila je sa istog mjesta, fotografiju sa prijateljicom Antonelom gdje također poziraju u bazenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Adriana i Duje nedavno su se vjenčali, a nakon toga odlučili su se otputovati na medeni mjesec u New York, odakle je Adriana na društvenim mrežama otkrila kako se provode.

Također, njih dvoje inače žive u Francuskoj, gdje on igra za nogometni klub Marseille. Sinčića Maura dobili su u kolovozu prošle godine, a Adriana se nakon poroda brzo vratila u top-formu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Louise - 8 Tina Louise - 9 Tina Louise - 15 Tina Louise - 12 +8 Tina Louise - 7 Celebrity Influencerica koja je ljubila neke od najpoželjnijih muškaraca pokazala isklesano tijelo ukrašeno tetovažama!

  1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 4 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 3 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 5 +11 Gianluca Vacchi i Sharon Foncesca - 2 Celebrity Milijunaš kojeg su prozvali najseksi djedicom živio je kontroverznim životom dok nije upoznao 27 godina mlađu suprugu s kojom je dobio kćer

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene