Sređena top!

Lijepa Adriana i Duje Ćaleta-Car nakon raskošnog vjenčanja otišli na odmor za poželjeti, pogledajte fotke kojima je sve očarala!

Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car i Duje Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 3 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 4 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 3 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 5 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car - 4 Adriana Ćaleta-Car - 5 +3 Adriana Ćaleta Car - 5 Galerija

Adriana i Duje Ćaleta-Car otputovali su nakon raskošnog crkvenog vjenčanja u New York, a ona je otkrila kako se provode.

Adriana Ćaleta-Car i njezin suprug Duje otputili su se nakon raskošnog vjenčanja u daleku Ameriku, točnije u New York čime se ona pohvalila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Adriana Ćaleta-Car - 2 nešto drukčije Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

"Dobrodošli u NY", napisala je Adriana kratko uz fotografiju koju je snimio Duje, a na kojoj pozira u čipkastom topiću preko kojeg je nabacila blizu otvorenih leđa i u trapericama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Uz to je u priči na Instagramu podijelila i fotografiju na kojoj je Duje grli, na kojoj pozira s prijateljicom, kao i snimku vožnje njujorškim ulicama.

Adriana i Duje imali su nedavno raskošno crkveno vjenčanje u Dubrovniku, godinu dana nakon što su da izrekli kod matičara, a na kojem je ona zablistala u vjenčanici kakva se ne viđa često.

Adrianu su prije svadbe rasplakale sestra i prijateljice koje su joj u Dubrovniku priredile djevojačku zabavu iznenađenja.

Duje i Adriana inače žive u Francuskoj, gdje on igra za nogometni klub Marseille. Sinčića Maura dobili su u kolovozu prošle godine, a Adriana se nakon poroda brzo vratila u top-formu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt - 4 Victoria Silvstedt - 3 Victoria Silvstedt - 1 Victoria Silvstedt - 2 +5 Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Celebrity Seksi plavuši umalo je sve ispalo iz tijesnog topića, a da svi zure u nju već se dobro navikla

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore i Daniel Humm Demi Moore i Daniel Humm Demi Moore i Daniel Humm Demi Moore i Daniel Humm - 2 +3 Demi Moore i Daniel Humm - 1 Celebrity Demi Moore konačno pokazala novog frajera, osvojio ju je 13 godina mlađi, a u nekim krugovima je već dobro poznat!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene