Adele posljednjih tjedana ne prestaje šokirati javnost neprepoznatljivim izgledom nakon gubitka čak 40 kilograma.

Galerija


Britanska glazbenica Adele u rijetkom pojavljivanju u javnosti još je jednom tu istu javnost uspjela šokirati zbog mršavosti.

Vezani članci Adele Treba li se zabrinuti? Paparazzo fotografije ispijene Adele s odmora dodatno šokirale javnost Ana Nikolić (Foto: Instagram) U seksi donjem rublju i halterima, balkanska zvijezda pokazala drastični gubitak kilograma

Nakon razvoda od milijardera Simona Koneckog, s kojim ima sina Angela, glazbena diva smršavjela je više od 40 kilograma zahvaljujući rigoroznoj dijeti, zbog čega je postala neprepoznatljiva.

Naime, Adele je svakodnevno unosila tek 1000 kalorija u organizam, a prve fotografije njezino izrazito mršave linije šokirale su javnost, koja se zapitala je li sve u redu s njezinim zdravljem.

Naime, radi se o fotografijama s plaže tijekom božićnih blagdana na kojima je Adele izgledala ispijeno unatoč tome što nije skidala veliki osmijeh s lica.

31-godišnju Britanku paparazzi su nedavno uhvatili u sportskom izdanju u uskim tajicama koje su dodatno istaknule njezinu mršavu liniju, a nisu se mogle ne primijetiti i kosti na njezinu licu koje su bile posebno istaknute i zbog neobičnog izraza lica koji je složila.

Neki korisnici interneta komentirali su kako ih na fotografijama Adele podsjeća na holivudsku glumicu i dvostruku oskarovku Renee Zellweger, koja je također od neodoljive bucke postala mršavica.

Što vi kažete?