Adele posljednjih tjedana ne prestaje šokirati javnost neprepoznatljivim izgledom nakon gubitka čak 40 kilograma.

Galerija


Britanska glazbenica Adele u rijetkom pojavljivanju u javnosti još je jednom tu istu javnost uspjela šokirati zbog mršavosti.

Vezani članci Ana Nikolić Pjevačica drastično smršavjela jer je opet htjela biti najzgodnija na Balkanu, no put je bio trnovit Adele (Foto: Profimedia) Sada je i službeno: Nakon što je objavila da se razvodi, pola godine kasnije predala zahtjev

Nakon razvoda od milijardera Simona Koneckog, s kojim ima sina Angela, glazbena diva smršavjela je više od 40 kilograma zahvaljujući rigoroznoj dijeti, zbog čega je postala neprepoznatljiva.

Naime, Adele je svakodnevno unosila tek 1000 kalorija u organizam, a prve fotografije njezino izrazito mršave linije šokirale su javnost, koja se zapitala je li sve u redu s njezinim zdravljem.

Naime, radi se o fotografijama s plaže tijekom božićnih blagdana na kojima je Adele izgledala ispijeno unatoč tome što nije skidala veliki osmijeh s lica.

31-godišnju Britanku paparazzi su nedavno uhvatili u sportskom izdanju u uskim tajicama koje su dodatno istaknule njezinu mršavu liniju, a nisu se mogle ne primijetiti i kosti na njezinu licu koje su bile posebno istaknute i zbog neobičnog izraza lica koji je složila.

Neki korisnici interneta komentirali su kako ih na fotografijama Adele podsjeća na holivudsku glumicu i dvostruku oskarovku Renee Zellweger, koja je također od neodoljive bucke postala mršavica.

Što vi kažete?