Puno promjena

Šokirala svijet mršavom linijom pa slučajno najavila pravo iznenađenje na vjenčanju najbolje prijateljice

Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

Fanovi diljem svijeta zabrinuti su za zdravlje glazbene dive Adele zbog mršavosti, a nakon pet godina stanke pjevačica je najavila novi album, i to slučajno.

Jedna od najboljih pjevačica na svijetu Adele ne prestaje iznenađivati fanove. Nakon što su se brojni zabrinuli zbog njezina izgleda i mršavosti, Adele je objavila kako će nakon pet godina objaviti novi album, a vijesti je objavila sasvim slučajno.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Daily Mail javlja kako je Adele vijesti o svom novom albumu, koji bi svjetlo dana trebao ugledati u rujnu ove godine, objavila na vjenčanju svoje najbolje prijateljice Laure Dockrill u Batterseu blizu Londona prošle subote.

Na pozornici na vjenčanju rekla je kako se album može očekivati u rujnu ove godine prije nego što je zapjevala svoj veliki hit "Rolling In The Deep". Među uzvanicima na vjenčanju su bile i pjevačice Florence Welch i Jessie Ware, a Adele je sa svojom najboljom prijateljicom zapjevala i pjesme Spice Girls.

Nakon razvoda od milijardera Simona Koneckog, s kojim ima sina Angela, glazbena diva smršavjela je više od 40 kilograma zahvaljujući rigoroznoj dijeti, zbog čega je postala neprepoznatljiva. Ispričala je kako je svakodnevno unosila tek 1000 kalorija u organizam, a javnost su šokirale fotografije njezine mršave linije.

31-godišnja glazbenica kaže kako je s njezinim zdravljem sve u redu, no obožavatelji su i dalje zabrinuti.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +3 Adele (Foto: AFP) Celebrity Uhvaćena u rijetkom pojavljivanju: Najnovije fotografije pokazuju rezultate drastične dijete pjevačice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene