Pjevačica Adele nakon razvoda je brzo krenula dalje - pronašla je utjehu u glazbeniku Skepti?

Galerija


Diva nevjerojatnog glasa, Adele, ranije ove godine javnosti je obznanila kako se rastaje od Simona Koneckog, a nakon što je i službeno predala papire za razvod, pjevačica se počela viđati sa slavnim glazbenikom Skeptom. 

Vezani članci Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Za ovu ljepoticu nitko nije čuo dok nije osvojila njega, a sad ne skidaju ruke jedno s drugoga

Navodno se 31-godišnja Adele već upustila u romansu s reperom, a izišli su i na niz spojeva. Njihovi ih roditelj podržavaju te smatraju da bi te dvije glazbene ikone bile savršen par. 

Skepta se počeo dopisivati s Adele u travnju, točno kada je ona objavila da se rastaje. Iako se poznaju od ranije, do sada su bili samo prijatelji, no čini se kako su sada zaiskrile ljubavne iskrice, a privlačnost se više ne može skrivati. 

Reper je izjavio kako se često dopisuje s Adele te da mu je on podrška u životu, a i on se njoj trudi pružiti oslonac u teškim trenucima. Kako su oboje nedavno izašli iz ozbiljnih veza, čini se da su jedno u drugome pronašli srodnu dušu. 

Adele i njezin bivši suprug Simon Konecki vezu su započeli 2011. godine, ali detalje iz privatnog života vješto su krili od znatiželjnih očiju javnosti. Par zajedno ima 6-godišnjeg sina Angela, kojeg su zajedno odlučili odgajati s ljubavlju unatoč prekidu.

Skepta je također dobio dijete u prethodnoj vezi, i to u studenom prošle godine. Prije toga je bio u vezi sa modelom Naomi Campbell, a vezu s njom prekinuo je početkom 2018. godine. 

Za sada ni Skepta ni Adele nisu komentirali šuškanja o njihovoj romansi, no uvjereni smo da nećemo trebati dugo čekati da ih paparazzi snime zajedno. 

Bikini otkrio sve njezine čari: U tijelo zanosne 41-godišnje crnke zaljubit ćete se na prvi pogled