Braća Nick i Aaron Carter već godinama imaju narušen odnos, no stvari su izmakle kontroli.

Galerija


Ova obitelj posljednjih je godina pala u zaborav, no ponovno je dobila svojih 5 minuta.

Vezani članci Aaron Carter (Foto: Instagram) Bio je najpoželjniji frajer svijeta, a nakon što se zavadio s pola obitelji – završio je u bolnici Demi Lovato (Foto: Instagram) Prošlog ljeta pronašli su ju na podu vile, a danas živi zdravo i upravo je pokazala novog dečka

Pritom mislimo na obitelj Carter, u kojoj je svakako najpoznatiji član Backstreet Boy Nick Carter, no tu je i njegov mlađi brat Aaron Carter, koji se ipak nije toliko proslavio glazbom koliko skandalima kojih u posljednje vrijeme ima previše.

Podsjetimo, Aaron je otvoreno priznao kako pati od cijelog niza psihičkih poremećaja, a godinama već ima i problema s drogom, zbog čega su Nick i njihova sestra Angel nedavno tražili zabranu pristupa. Kako je otkrio sam Nick, Aaron mu je prijetio kako će mu ubiti suprugu i nerođeno dijete.

"Nakon pažljivog razmatranja moja sestra Angel i ja sa žalošću potvrđujemo da smo tražili zabranu pristupa za svog brata Aarona. Zbog njegova alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da sanja o tome da povrijedi moju trudnu suprugu nismo imali izbora nego učiniti sve kako bismo zaštitili sebe i svoju obitelj. Volimo svog brata i nadamo se da će dobiti odgovarajuću skrb prije negoli naudi sebi ili bilo kome drugome", napisao je Nick na Twitteru, a ubrzo je stigao Aaronov odgovor.

"Zaprepašten sam optužbama protiv sebe i ne želim nikome naštetiti, a pogotovo svojoj obitelji", prvo je napisao, a zatim je na Twitteru optužio brata da je silovatelj. Također, naglasio je kako više nema ovisničkih problema, jer se liječio te je sada čist. Posrnuli 31-godišnjak sada je iznio i teške optužbe protiv preminule sestre Leslie, čime je potvrdio kako ne misli stati s povlačenjem obiteljskog prljavog veša po društvenim mrežama.

Tako je otkrio kako ga je starija sestra Leslie silovala kad je imao svega 10 godina. Objasnio je kako je Leslie imala bipolarni poremećaj koji je liječila litijumom, a kad ga nije uzimala, radila je stvari za koje se nada kako nikad ne bi radila u normalnim okolnostima. "Posljednjih 15 godina proveo sam na terapijama zbog silovanja i zlostavljanja i uskoro neću više trebati uzimati lijekove da budem dobro. Izliječen sam. Sestra me silovala od 10. do 13. godine, dok me brat Nick zlostavljao čitav život. Čini se da silovanje ostaje u obitelji", napisao je na Twitteru.

Aaron tvrdi i kako se njegova sestra blizanka Angel udružila s Nickom i njegovom suprugom da ga ušutkaju. Leslie je preminula 2012. godine od predoziranja, a iza sebe je ostavila dijete.

Posrnuli glazbenik ističe kako je u dobrim odnosima još jedino s majkom, koja ima problema s alkoholom te joj on pomaže u izlječenju.

Nekako nam se čini da je ovo tek početak javnog rata između pripadnika obitelji Carter, koja ima više problema nego što smo znali... 

Nekad su bili ljepotani i ljepotice, a onda su operacijama potpuno uništili svoj izgled