Obiteljska drama

Bivša teen zvijezda tražila zabranu pristupa za svog brata zbog prijetnji koje lede krv u žilama

Nick i Aaron Carter (Foto: AFP) Nick i Aaron Carter (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nick i Aaron Carter (Foto: AFP) Nick i Aaron Carter (Foto: AFP) Nick Carter (Foto: Getty Images) Nick Carter (Foto: Getty Images) Nick Carter (Foto: Getty Images) Aaron Carter (Foto: Instagram) Aaron Carter (Foto: Instagram) +0 Aaron Carter (Foto: Instagram) Galerija

Nick i Aaron Carter u sve su lošijim odnosima, a obiteljsku dramu rješavaju na Twitteru.

Nick Carter svjetsku slavu postigao je kao po mnogima najistaknutiji član boy benda The Backstreet Boys.

Pogledaj i ovo Nick i Aaron Carter (Foto: AFP) Totalni kolaps Bio je najpoželjniji frajer svijeta, a nakon što se zavadio s pola obitelji – završio je u bolnici

I njegov mlađi brat Aaron Carter pokušao je ostvariti glazbenu karijeru, no nije postigao neki značajniji uspjeh, a posebno nije uspio nadmašiti svog brata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Carter (@nickcarter) on

Osim toga, Aaron je u međuvremenu postao ovisnik o drogama i tabletama te priznao kako boluje od niza psihičkih bolesti, među kojima je i shizofrenija, pa nije potrebno detaljnije objašnjavati kakvo je bilo njegovo ponašanje posljednjih godina.

Sve je to naštetilo odnosu među braćom, a sve je kulminiralo posljednjih dana kada je Nick zatražio zabranu pristupa za problematičnog brata zbog razloga koji ledi krv u žilama. Naime, Aaron mu je navodno prijetio kako će ubiti njegovu trudnu suprugu Lauren Kitt i nerođeno dijete. Policija je odobrila zahtjev te problematični Aaron ne smije bratu ni šogorici prići na 30 metara.

"Nakon pažljivog razmatranja moja sestra Angel i ja sa žalošću potvrđujemo kako smo tražili zabranu pristupa za svog brata Aarona. Zbog njegova alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da sanja o tome da povrijedi moju trudnu suprugu nismo imali izbora nego učiniti sve kako bismo zaštitili sebe i svoju obitelj. Volimo svog brata i nadamo se da će dobiti odgovarajuću skrb prije negoli naudi sebi ili bilo kome drugome", napisao je Nick na Twitteru, a ubrzo je stigao Aaronov odgovor.

"Zaprepašten sam optužbama protiv sebe i ne želim nikome naštetiti, a pogotovo svojoj obitelji", prvo je napisao, a zatim je na Twitteru optužio brata da je silovatelj. Također, tvrdi kako on jedini želi pomoći navodnim žrtvama, no javnost je uvjerena da laže te samo želi dodatno naškoditi uspješnijem bratu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on

Ipak, dio javnosti je stao uz Aarona te optužio Nicka da je iskorištavao slavu i utjecaj kako bi spavao s maloljetnicama koje nisu pristajale na to i koje su Aaronu javno zahvalile što im jedino on pomaže. Također, Aaron je spomenuo i Nickovu suprugu u kontekstu da je tabloidima htjela prodati snimku u kojoj je u jako lošem stanju kako bi zaradila na njoj.

Tako se u obitelji Carter, ali i na Twitteru ovih dana odvija prava dama bez konkretnih dokaza, barem zasad, a čini se da se neće tako brzo riješiti. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene