John Savage i Blanca Blanco upoznali su se 2008. na filmskom setu, a među njima je odmah zaiskrilo.

Galerija


70-godišnji američki glumac John Savage poznat je i po dugogodišnjoj vezi s relativno nepoznatom 38-godišnjom glumicom Blancom Blanco.

Vezani članci Horor Užas, ne gledajte ako imate problema sa srcem! Cura je mislila da vidi nešto u mraku, a dečko joj nije vjerovao Michael Sheen i Anna Lundberg 50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom

Iako iza sebe ima bogatu glumačku karijeru, o Johnu se posljednjih godina piše isključivo zbog te veze, posebno otkad je njegova mlađahna partnerica na Oscarima 2017. godine namjerno ili slučajno pokazala međunožje na crvenom tepihu, dok ju je on ponosno fotografirao sa strane.

Iako je između njih velika razlika u godinama, par je zajedno od 2008. godine te ističu kako odlično funkcioniraju i kako im je sve lakše otkad su zajedno. Također, glumac je otkrio kako ga je Blanca pomladila u svakom pogledu.

Duo se upoznao na filmskom setu, a među njima je odmah zaiskrilo. Prethodno, John je bio u dva braka, sa Sandi Schultz od 1993. do 2003. godine te sa Susan Youngs od 1967. do 1969. godine.

Par je nedavno uživao zajedno u Novom Sadu zbog njegovih poslovnih obveza, a tom su prilikom otkrili detalje svoje veze srpskom izdanju časopisa Gloria.

"Jako dobro razumijemo prirodu posla, užurbanost na snimanju i naporan raspored. Netko tko nije u toj priči ne bi ju mogao shvatiti na pravi način. Velika smo emotivna podrška jedno drugome, no nemamo često priliku negdje otputovati zajedno", istaknuli su, ali i napomenuli kako se uvijek maksimalno posvećuju jedno drugome kada su zajedno.

"Uživamo u mirnom životu, često meditiramo. Pokušavamo se napuniti pozitivnom energijom kako bismo što spremniji dočekali nove obveze. Trenutačno smo u pregovorima za zajednički film sljedeće godine", otkrili su te zaključili kako bi to bilo odlično jer bi imali više vremena jedno za drugo.

Godine su ionako samo broj, zar ne? 

Kakav kraj omiljene serije: Pogledajte poruke glumaca kojima su se oprostili od svojih likova!