Još malo!

Plesna groznica uskoro će opasno tresti Hrvatsku: Domaće zvijezde u okršaju na plesnom podiju!

Plesna groznica uskoro će opasno tresti Hrvatsku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Plesna groznica uskoro će opasno tresti Hrvatsku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Plesna groznica uskoro će opasno tresti Hrvatsku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Plesna groznica uskoro će opasno tresti Hrvatsku (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Plesna groznica uskoro će opasno tresti Hrvatsku (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Plesna groznica uskoro će opasno tresti Hrvatsku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Plesna groznica uskoro će opasno tresti Hrvatsku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Natjecatelji Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ples sa zvijezdama 2019 (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

11 domaćih zvijezda i njihovi plesni partneri ovog će proljeća na podiju pokazati svoje plesno umijeće. I dok su jedni već dobro upoznati s terminologijom, drugi se tek susreću s plesnim izrazima. No svim je ovim zvijezdama jedna stvar zajednička - nisu slutili da će izazov biti tako zahtjevan.

Najuzbudljiviji plesni podij ovog proljeća svakako će biti onaj u Plesu sa zvijezdama. U plesnim izazovima okušat će se jedanaest parova, koji će prirediti pravi glazbeno-scenski spektakl. Plesne figure već se naveliko uvježbavaju, a spisateljica Josipa Pavičić Berardini presretna je jer će napokon moći uskočiti u svoje plesne cipelice.

''Vidiš otkad ja želim bit plesačica, imam plesne cipele valjda ne znam, imam baletne od davnina i imam plesne jer sam oduvijek željela biti plesačica pa makar na dva mjeseca i evo me'', otkrila nam je Josipa Pavičić. 

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Spektakularna večer! Rezime prve emisije ''Plesa sa zvijezdama'': Josipine suze, vrući tango Nives i striptiz za kraj!

Pred televizijskim kamerama svoj plesni talent pokazat će i Marko Grubnić.


''Kao klinac sam da išao u neke plesne škole, ali ja mislim da se to u ovom trenutku ne računa tj. kad sam vidio u što sam se upustio shvatio sam da se to ne računa jer ovo je stvarno jedan veliki izazov koji sam smatrao i smatram da imam ritma, nemam dvije lijeve noge'', smatra Marko. 

Ovo proljeće u znaku plesa bit će i Sonji Kovač. Kako priznaje, uvijek joj je bila želja okušati se u ovom showu.

''Obožavam inače plesati, pa ljudi kažu da sam dobra, ali znaš kako je to kao neki freestyle kad si u disku, imaš neke svoje pokrete i to je ono- njiši kukove, njiši bokove, e sad će biti pravi izazov'', zaključuje.

Veseli se Sonja i promjeni modnog stila. Sve što ova influencerica napravi ili odjene, plijeni pozornost, a tako će sigurno biti i u Plesu sa zvijezdama.

''Skroz drukčije od onog što ste navikli i zapravo to ja govorim svima očekujte jednu novu mene, definitivno onako na fashion weekovima imaš dosta odjeće, puno si obučen, ovdje će biti malo više gole kože i svega. Ipak su to plesni stylinzi, potpuno drugačiji više šljokičasto, elegantnije i tako'', objašnjava. 

Ivan Šarić svoje nam je plesno umijeće već pokazao u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', no sad je spreman na i malo drugačiji izazov.


''Nikad nisam išao na nikakve tečajeve, ništa ne znam plesati tako da jako mi je drago da sam prošao audiciju i da su me pozvali. Partnerica mi je dala povjerenje i rekla mi da sam dobar tako da očekujem da sam dobar, ako ispadnem onda je ona kriva i nema ukusa'', našalio se. 

Glumcima Ani Vučak Veljači i Slavku Sobinu plesni pokreti nisu strani.

''Nisam jedan od onih što drže bocu i kao rade ovo, tako da sam uvijek mislio da jesam dobar plesač, ali sad kad ulazim u ovo malo ozbiljnije vidim ima tu uh užasno puno posla'', kaže Slavko. 

''Nisu velika, negdje u gimnaziji sam prošla jedan kratki tečaj od mjesec- dva latino plesova, znači ništa, ali pošto sam studirala glumu na akademiji dramskih umjetnosti nekako kroz tih pet godina smo se jako puno bavili tijelom i pokretom, ne standardnim i latino plesovima ali nekako tjelesnosti'', prisjeća se Ana. 

A upravo se latino plesovima kandidati najviše vesele.

''Ovako recimo taj neki paso doble, tango te strastvene stvari, to su stvari gdje glumački mogu malo više sudjelovati i kao nešto ubacit, tako da se tome veselim, ali zapravo ja bi stvarno volio ostati u showu'', veseli se Sobin. 

''Primjetila sam da volim razne plesove, volim i ove brze i latino, jako volim english valcer, nešto što je onako elegantno'', otkriva nam Ana, dok su Josipi dragi rumba i tango. 

Ovoga proljeća u Plesu sa zvijezdama možete očekivati neočekivano te brojne dosad neviđene elemente.

''Jako sam zadovoljan i ponosan što se nešto ovako uopće radi i događa u Hrvatskoj, ja mislim da će ovaj projekt ples sa zvijezdama stvarno dići ovaj put ljestvicu ozbiljno što se tiče showbiznissa i što se tiče televizije i takvih projekata na televiziji'', siguran je Marko Grubnić. 

Uz Marka Grubića, Sonju Kovač, Anu Vučak Veljaču, Josipu Pavičić Berardini, Ivana Šarića i Slavka Sobina, na plesnom podiju još će se okušati i Davor Garić, Ecija Ojdanić, Nives Celzijus, Damir Kedžo i Viktorija Đonlić Rađa. Jedno je sigurno - zabave i plesnih izazova neće nedostajati.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) +10 Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako trenutačno izgleda najzanimljiviji par na svijetu poslije erotične izvedbe na koju nitko nije ostao imun

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) +0 Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) Celebrity Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) +5 Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Celebrity O njihovoj vezi godinama se samo nagađalo, pisalo se da su se i vjenčali, a sad su ipak prekinuli?

 
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene