Najpoznatija hrvatska pjevačica iskoristila je priliku da se pojavi na crvenom tepihu SFF-a, a turske pop rock eurovizijske zvijezde su nastupili na open air koncertu.


Severina Vučković prošetala se crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala na premijeri mađarskog filma 'Biblioteka Pascal'. Pjevačica je bila u društvu svojeg dečka Slavka Šainovića. Severina naravno nije davala izjave novinarima već je samo potpisala jedan autogram.

Vezani članci Igor Kojić, Severina, Željko Joksimović i Jovana Joksimović Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno" Severina Severina pokazala s kim se druži u zadnje vrijeme, obožavatelji oduševljeni: "Dobar ti je taj frajer!"

Premijeru u natjecateljskom programu imao je i film 'Jasmina' redatelja Nedžada Begovića. Istovremeno se kraj zgrade bosanske televizije održavao open air koncert na kojem je zvijezda večeri bio turski bend Manga koji je na ovogodišnjem Eurosongu osvojio visoko drugo mjesto.

>> Mira Furlan: Mi glumci smo slobodni, ali zato nestabilni

Gosti turskim zvijezdama čije tekstove je dio publike čak pjevao napamet bio je domaći bend Emir & Frozen Camels.

Nakon dva hladna i oblačna dana u Sarajevu, živnuli su i večernji izlasci, pa su ulice konačno dobile onaj poznati festivalski štih. Morgan Freeman, odnosno glavna zvijezda ovogodišnjeg SFF-a trebao bi u Sarajevo stići tijekom srijede. Freeman će na Festivalu predstaviti novi film Clinta Eastwooda 'Invictus' u kojem tumači Nelsona Mandelu.