Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fashion Guru je odlučio napraviti promjenu te u studio pozvati pojačanje za svoje fashion komentare o domaćim celebovima. Gošća mu je bila dizajnerica Ivana Popović s kojom je prokomentirao modne kombinacije Vlatke Pokos.


>Poznata hrvatska dizajnerica Ivana Popović odlučila je pomoći Fashion te mu je kao prava gošća pomogla kod komentiranja stajlinga domaćih celebova. S obzirom da Ivana doista nema dlake na jeziku to joj nije bio problem, a prva se na tapeti našla Vlatka Pokos i njezine dizajnerske krpice koje voli pokazivati u medijima.

Vezani članci Slika nije dostupna Fashion Guru: Doznajte tko su najgore odjevene Hrvatice i Hrvati Slika nije dostupna Tko su bili najbolje odjeveni Hrvati u 2010. godini?

Prvu crno bijelu kombinaciju Vlatke Pokos proglasila je vječnom te u kombinaciji s dobrim push-up grudnjakom nepogrešivom, ističući kako se ipak stil ne može izgraditi samo na brandovima.

>> Fashion Guru uveo 'seciranje jedne osobe' uz gosta

Osebujna dizajnerica je prokomentirala i njezinu ljubav prema dubokim dekolteima komentirajući kako postoje dvije vrste dekoltea i pokazivanja grudi.

Prva je ološ i ofrlje što opisuje žene s lijepim grudima koje uopće nemaju problem s pokazivanjem istih te ih rado serviraju na pladnju, a drugu skupinu je nazvala pretenciozno pokazivanje grudi. Guru se dotakao i njezine vjenčanice koju je osim na vjenčanje obukla i na glazbenu manifestaciju 'Dora'.

Iako je Ivana haljinu prokomentirala kao vrlo lijepu i elegantnu, nije joj se svidjelo što je pjevačica povezala nešto toliko intimno i posebno s običnim javnim nastupom.