Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Esthefany Guillermo je kolumbijski model, djevojka koja je prošlog tjedna pristala na plastične operacije pred kamerom Red Carpeta.


Esthefany je estetski kirurg Zoran žgaljardić radio korekciju nosa i lasersku liposukciju. Nakon tjedan dana, u Red Carpetu se mogu vidjeti rezultati zahvata. Esthefany izgleda pomalo natečeno i neugledno, no to je tako nakon tih operacija. Kad se potpuno oporavi zasjat će punim sjajem. Jer, dobila je izgled kakav je željela.

Vezani članci Papa Franjo Potvrdio glasnogovornik Vatikana: Papa Franjo u bolnici, danas ide na operaciju Umjesto estetskih zahvata, teške nuspojave i vidljivi ožiljci – pacijenti prozivaju poznatog zagrebačkog kirurga za nesavjestan rad - 6 Ispovijest pacijenata koje je unakazio - estetski kirurg: "Morala sam otići i kod psihijatra jer s tim ožiljcima moram živjeti. Užasavam se vjetra jer se bojim da mi ne otkrije ožiljke"

>> Kolumbijka pristala na plastične operacije pred našim kamerama

Ova mlada djevojka je Nenadu Hervatinu, novinaru Red Carpeta otkrila kako je posljednjih tjedan dana, koliko je trajao oporavak, bila pomalo depresivna i izolirana iz društva. Sada, kad je sve prošlo, osjeća se puno bolje.

No, ne možemo se ne zapitati jesu li joj te operacije zapravo bile potrebne. Jer, i do sada je izgledala odlično.

Detaljnije o vom slučaju i njezinom izgledu prije i nakon operacije doznajte u priloženom videu Red Carpeta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.