Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se da Toronto poprilično pozitivno djeluje na holivudska lica jer se nisu ustručavala otvoriti dušu i otvoreno razgovarati o glumačkim angažmanima, ali i o privatnom životu.


Filmski festival u Torontu i dalje plijeni pozornost što ne čudi obzirom na broj holivudskih zvijezda koji tamo nagazi po crvenom tepihu što samo pokazuje izvrsnost kanadske organizacije koja očito sije uspjeh i ove godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Suprug ga brutalno mlatio, a Megan Fox navijala sa strane!? Slika nije dostupna Kome vjeruje Bill Gates?

Tako je dobro raspoloženi Bill Murray otkrio Ivani Nanut  zašto ne želi da mu se sin bavi glumom, Megan Fox i Brian Austin Green su progovorili o zajedničkom životu, a Minnie Driver je komentirala kako je raditi s našim Goranom Višnjićem.

>> Seksi Megan Fox šalje poljupce s festivala u Torontu

Megan Fox nas je ujedno pobliže upoznala sa problemima koji su je pratili kroz život, zbog čega joj se nije bio teško unijeti u naivni lik ranjive duše koju igra u filmu 'Passion Play' koji se prikazuje na festivalu. Čini se da Toronto nije zaobišao ni Bill Gates.

Da se riječi nisu štedjele i da su holivudske zvijezde u Torontu prilično razgovorljive, uvjerit će vas video-prilog Red Carpeta.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju