Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako je Modni mačak pobjegao iz Kronplatza glavom bez obzira, čije su pancerice najglasnije tancale po stolovima, slušaju li nogometaši na skijanju jodlanje ili narodnjake, sve to i još puno više donosi vam Iva Babić u siječanjskom ski reportu.


U austrijska i talijanska skijališta ovih su dana pohrlili brojni Hrvati na čelu s pjevačima lakih nota, odbjeglim bankarima i bivšim ministrima zapamćenima po tome što su pod sumnjivim okolnostima nakupovali skupe kamione, iako su im se nudili znatno jeftiniji. Možda se taj bivši ministar ravnao po onoj staroj narodnoj: 'Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino'.

Vezani članci Schengen - 1 Austrija ipak protiv ulaska Hrvatske u Schengen? "Nije vrijeme za glasovanje" Skijalište u Austriji, ilustracija Nove mjere za skijaše: Poznato europsko odredište zbog navale pooštrava pravila

Možda, ali nije kupovao za svoj novac, već onaj iz proračuna, dakle naš novac. Lako se tuđim perjem kititi! Skijališta su privukla i stiliste željne odmora, ali čak im ni jodlanje nije pomoglo da prizovu mir i tišinu, jer od nas se više nitko ne može sakriti!

Kako je Modni mačak pobjegao iz Kronplatza glavom bez obzira, čije su pancerice najglasnije tancale po stolovima, slušaju li nogometaši na skijanju jodlanje ili narodnjake, sve to i još puno više donosi vam Iva Babić u siječanjskom ski reportu. Više u prilogu Red Carpeta!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju