Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas već svi znaju o nevoljama u bračnom raju Ivaniševićevih. Ekipa RC-a donosi vam nepoznate detalje o odnosu Tanje i deset godina mlađeg nogometaša.


Prije četiri godine Goran je Tatjanu prevario s Vanjom Hahilović, a prošli tjedan svim medijima odjeknule su šokantne slike. Objavljene su fotografije nježnog milovanja Tatjane i mladog nogometaša Marka Šimića. 'Oni ili imaju otvoren brak ili je to već davno puklo pa sad ih veže nešto možda drugo. Ono, najbolja stvar od svega je Goran ostao džentlmen, podržao je Tanju, stao je uz nju i u ovoj situaciji', smatra novinarka Gordana Malašić Lazić.

>> Ovo nije jedina fotografija na kojoj su zajedno. Ima ih još!

Vezani članci Goran Višnjić i Ivana Nanut Proslavljenog hrvatskog glumca gledamo u seriji "Timeless" na Doma TV-u: "Definitivno jedan od najzabavnijih karaktera koje sam igrao'' Slika nije dostupna Prijatelji pružili podršku Tanji putem Facebooka

Na dan kada su objavljene fotografije, Goran i Tanja sjedili su u zagrebačkom kafiću. Nedugo potom došao je i Marko koji je sjeo za drugi stol. Goran ga je pozvao da sjedne k njima, a Tanja je zajedničkim prijateljima poslije ispričala kako mu to nikada neće zaboraviti bez obzira na to što se s njima u budućnosti dešavalo.

Iako je Tanja rekla kako je Marko samo prijatelj, izjavila je kako njoj i Goranu 'nitko neće nametati monogamiju kao jedini prihvatljiv obrazac ponašanja'. 'Marku je i ovo jackpot. Marko je sada postao itekako poznat, a znamo da neka njegova vrijednost nogometaša na tržištu nije prevelika, nekih 200 000 eura tako da ipak je Goran Goran', smatra novinarka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.