Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon Elene Karić Red Carpet vam predstavlja još jednu bogatu Srpkinju - Vukicu Vučurević.


Gospođa Vukica Vučurević u 1200 kvadrata čistog luksuza uživa sa svojim dugogodišnjim partnerom. Ona je oduvijek vodila lagodan život, a upravo sve to omogućio joj je njezin otac.

Vezani članci Slika nije dostupna Tko bi i pomislio drukčije? U 55. pravo utjelovljenje seksepila! Slika nije dostupna Nakon 20 godina i dalje je pravi 'komad i pol!'

'Da eto ono što mogu da kažem o sebi je da zaista volim luksuz, luksuz teče mojim venama ako mogu tako da kažem, mislim da je to u mojim genima jer me apsolutno niko nije učio da volim skupocene stvari ali oduvek sam nekako to volela. To je počelo u mojoj najranijoj mladosti, bila sam čak mnogo gora nego danas, apsolutno sam sve zahtevala i to što pre od tate naravno. Tražila sam najskupocenije poklone, krzna sam počela da nosim sa devetnaest godina, luksuzne automobile da vozim sa dvadeset, zaista je sve to kod mene krenulo jako rano.', otkrila je Vukica.

>> Elena Karaman Karić - kraljica srpskog jet-seta

Vukica je danas bogata nasljednica i uspješna poduzetnica. Predsjednica je srpskog, prvoligaškog nogometnog kluba Banat i vlasnica švicarske tvornice satova Nivada.

Srpska Sharon Stone, kako je mediji nazivaju, rođena je u Paraćinu, a odrasla je i školovala se u Švicarskoj. U Ženevi je pohađala privatni ženski koledž u koji su išle kćeri samo bogatih roditelja i diplomata. Od oca, Mirka Vučurevića, uvijek je zahtijevala samo najbolje.

'Tako sam ja tati objašnjavala mladost kratko traje i bukvalno jedne godine sam mu rekla ako ikada misliš da mi kupiš skupocen prsten, htela sam prsten sa dijamantima i rubinom, onda mi kupi sada. Za deset godina mi neće trebati tako sam rekla, što je njemu bilo smešno imala sam možda 22-23 godine ali mi je ipak kupio.', izjavila je između ostalog ekipi Red Carpeta Vukica Vučurević. Više u prilogu Red Carpeta!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju