Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je Sabina Čedić na Farmi izjavila kako ju je nekadašnji dečko Ivan Zak prevario s najboljom prijateljicom Slađom Petrušić, obdarenoj crnki iz Malnarove Noćne more nije trebalo dugo da uzvrati paljbu.


Stara poslovica glasi 'Ispeci pa reci', no Slađa Petrušić ne mari za narodne mudrosti. Ipak nakon što je optužila Giannu da ljubuje sa Sabininin dečkom Davorom Gašparom zvanim Gašo s broja dotičnog gospodina, kako tvrdi, počele su stizati prijeteće poruke.

Vezani članci Slika nije dostupna Tko želi umjetni skalp Modnog mačka Slika nije dostupna VIDEO: 'Tko je ovisnik o pričanju, a tko voli crtiće?'

'Prvo, ja ne prijetim, nego radim na onom što sam naumio. Drugo, za Sabinu si ionako napravila nepopravljivu štetu jer si se toliko nalagala da ne znam možeš li još nešto izmisliti. Treće, budeš li još srala, razvalit ću ti ta pogana usta da buš papala na slamčicu', dio je to sms koji je stigao Slađani Petrušić – Slađi, s tim da ostatak sadržaja poruke sadrži prostote i brutalne uvrede pa smo ga ipak odlučili ne otkrivati javnosti.

 Uz prijeteće poruke uslijedili su naizgled prijateljski savjeti poznanika koji su je upozorili da situacija nije nimalo bezazlena. Zbog prijetećih poruka, Slađa namjerava podići tužbu. Također tvrdi kako su joj priču o bivšem dečku, koji je zbog ljetnog provoda s njom ostao bez novca za nove zube i šest godina poslije još uvijek otplaćuje dugove, iz osvete namjestili Gianna I Gašo.

>> 'Slađa mi je potrošila novce za nove zube!'

Kako bi diskreditirala priču o bivšem dečku, Slađa je poželjela pred našim kamerama dokazati da ne poznaje Nedjeljka. Znajući da smo ga otišli snimiti, odlučila ga je iznenaditi pa se nenajavljena pojavila na sn

imanju.

Slađa se tvrdi takvog događaja ne sjeća, a bez previše uvijanja u facu mu je rekla sve što ga ide, možda čak i više od toga. Više u prilogu Red Carpeta!