Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Slađa odabrala je najgori put za gubitak kilograma - hranjenje pa povraćanje.


Je li pjevačica Slađana Petrušić bez grudiju kao muškarac bez brkova, upitala je novinarka, na što je pjevačica odgovorila: 'Pa tako nešto, zapravo nisam ja Slađa bez grudiju, već Slađa sa ispuhanim grudima'. Priznala je kako joj se grudi sada nisu objesile, ali su 'malo opuštene'. Nažalost, Slađa je izabrala najgori mogući put za gubitak kilograma - povraćajući iza svakog obroka dok nije oboljela od bulimije.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Slađa na otvorenju narodnjačkog kluba pokazala međunožje Slika nije dostupna Slađa zbog bulimije ostala bez bujnog poprsja

'Ja sam se rodila inače prazne glave tako da ne znam što mi je bilo. Volim jesti i nisam mogla nikako na dijetu. Pojedem dvoje čevapa i sve izrigam', rekla je Slađa i pokušala nas uvjeriti da je ta faza iza nje. A kako bi zadržala dobru liniju krenula je na fitness i počela redovito jesti. Osim toga, u posljednje vrijeme ponude za vezu i izlazak pršte na sve strane, a što Slađa kaže na sve te muškarce pogledajte u priloženom videu.

>> Red Carpet