Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekadašnja manekenka Ana Gruica više ne skače po modnim pistama već po daskama koje život znače. Vrijeme zrelosti?


Kaže da se ostavila površnosti i da je privela kraju glumačku akademiju, a sve je otišla provjeriti novinarka Red Carpeta.

Vezani članci Slika nije dostupna Pukla ljubav: 'Opet sam slobodna cura, Skype sapunica je završena!' Slika nije dostupna Ana Stunić nova voditeljica Red Carpeta

Vjerojatno su mnogi od vas preokrenuli očima kad ste u najavi čuli da je jedna manekenka prešla u glumice. Ali nemojte imati predrasude, Ana se za to itekako potrudila. Uči kao luda, vježba tekstove. Prvu je ulogu dobila putem čak dva kruga kastinga, kad joj je Brešan dao šansu. Tenutačno se nekoliko puta na tjedan vozi iz Splita u Šibenik, kako bi stigla na probu u Šibenskom HNK-u.

Ana navodno već naveliko glumi u klasicima, Ribarskim svađama na Splitskom ljetu, a trenutačno priprema Molijerova Škrca u Šibenskom HNK.

Ana se nekada slikala za Playboy i smatrala je to tada odličnim marketinškim trikom. Danas kaže, dosta joj je površnosti. Odlučila je raditi na sebi, obrazovati se i promijeniti se na bolje.

'Sa 17 godina se to činilo kao izvaredna super fora, otišla sam od kuće bez dozvole staraca. Ali, kako sam sazrijevala s 25 sam shvatila da djevojke nemaju što raditi u tim godinama u manekenstvu, barem ne ja i to sam bogu hvala, uspjela ostvariti', izjavila je Ana.

Kako glumi, kako je doživljavaju kolege, o čemu danas razmišlja, te ima li predrasuda, saznajte iz video priloga.