U uskoj crvenoj haljinici plijenila je pažnju svih prisutnih, no ona je bila toliko uska da se Jelena Rozga s njom cijelo vrijeme 'borila' na sceni.


Otkada se Jelena Rozga našla na poreznoj listi, kraljica estrade odlučila je pokazati zašto je toliko tražena. Jelena Rozga nastupila je na humanitarnom koncertu u uskoj crvenoj haljinici pred tisuću ljudi, a kako su joj grudi u pjevačkom i plesnom zanosu prijetile izaći iz haljinice, bila je glavna atrakcija.

>> Uže ne može: Najseksi izdanje dosad!

Vezani članci Jelena Rozga Rozga podigla haljinu i zagolicala maštu obožavatelja, no vješto je pokazala točno onoliko koliko je htjela! Jelena Rozga Jelena Rozga zablistala u elegantnoj haljinici zanimljiva kroja, oduševljeni fanovi ne mogu joj se prestati diviti

Cijelo se vrijeme pribojavala da joj haljina ne sklizne i otkrije previše, pa je pokušavala pridržati gornji dio. O njezinoj haljini pričat će se još danima, sve do neke nove kombinacije i nove mini haljine.

>> Rozga o aferi s 'Poreznom upravom': 'Što se mene tiče sve je čisto'
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.