Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da za Red Carpet ne postoje nikakve barijere što se tiče odlaska na poznate svjetske lokacije ili najvažnija događanja svjedoče i otvorena vrata najpoznatije klinike za odvikavanje od ovisnosti na svijetu, inače često boravište svjetskih zvijezda.


Kamera Red Carpeta prva je iz ovog dijela Europe koja je ušla u 'Promises', luksuznu kliniku koja se nalazi u elitnom Malibuu u Los Angelesu, uređenu poput hotela s pet zvjezdica.

Vezani članci Slika nije dostupna Tko je sve uspio 'preživjeti' intervju s Fani... Slika nije dostupna Amra Silajdžić: 'U L.A.-u nema iskrenih odnosa i čistih emocija'

U razgovoru s Fani Stipković predsjednik uprave dr. David Sack otkriva koja je najčešća ovisnost zvijezda, zašto ih je već toliko nažalost umrlo i kako to da ima toliko ovisnika među zvijezdama.

S obzirom da osoblje klinike kao i gosti moraju potpisati ugovor u kojem garantiraju da neće otkriti koga su sve sreli ondje, imena pacijenata neće biti otkrivena, no gledatelji će sami iz priloga moći zaključiti tko su najčešći gosti i da li se oni uistinu ikada izliječe.

U sklopu klinike ekipa Red Carpeta posjetila je i novootvoreni odvojeni segment koji se zove 'Equine therapy' - terapija liječenja uz pomoć konja, te gledatelji imaju priliku saznati kako konji utječu na ponašanje okorjelih ovisnika.

>>Red Carpet o celebrity seksualnim ovisnicima

>>Red Carpet