Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Taman pri kraju tekuće nam 2009. godine, iz Njemačke stiže vijest koja je šokirala svijet. Naime, Društvo njemačkih vidovnjaka priznalo je da su sva proročanstva njegovih članova za 2009. bila kriva!


Obama je još uvijek živ, terorista po njemačkim gradovima nije bilo, a uspješno su predvidjeli jedino smrt Michaela Jacksona.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Htio mi je kupiti avion za samo jednu noć seksa!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

Nama su vidovnjaci za 2009. godinu predvidjeli buru u braku Majoli - Marić koja se obistinila, kao i to da će Ivanišević spasiti brak, ali Lambašu i Radeljaka nisu unaprijed spajale ni najmračnije svjetske sile, a kad ono...

No, jesu li naše vidovnjačke sile bolje i jače od stranih, pokazat će godina koja nam je pred vratima. Osim toga, Neno iz Red Carpeta će vas informirati i kako se izliječiti od mamurluka ako pretjerate u novogodišnjoj noći! Saznajte što kažu prognoze, te što čeka poznate Hrvate u 2010. godini