Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznata starleta i supruga nogometaša Dine Drpića prošli tjedan je doslovce punila novinske stupce i elektronički prostor. Prvo video spot pun golišavih scena s Nives i tri gola muškarca, zatim lapsus s nagradom 'Kiklop' koja je podigla književnike na noge, a zatim sudski proces protiv bioliškog oca koji se odaziva na ime Anej Sam.


Red Carpet je ekskluzivno bio na snimanju spota 'Bijesma' u kojem je Nives, nekad znanao pod imenom Cica Kaubojka zajahala tri gola manekena s policijskim kapama na glavi, kupa se s njima u jacuzziju u predsjedničkom apartmanu jednog luksuznog zagrebačkog hotela, a pri tom je mladiće natjerala da se i međusobno poljube u usta.

Vezani članci AstraZeneca Europska unija mogla bi tužiti AstraZenecu - pogledajte koliko su doza cjepiva obećali, a koliko isporučili Slika nije dostupna Anej Sam: Nives je bila samostojna prostitutka

Paralelu s nedavnim verbalnim obračunom s policajcem koji je priredio njezin muž nogometaš Dino Drpić, za što je i kažnjen, nije teško povući. Treba se samo sjetiti Georgea Michaela kako je na sličan način ismijao američke policajce, nakon što je uhvaćen u spolnom općenju u javnom zahodu.

>>Dino Drpić sankcioniran od strane države i kluba

Na snimanju je bio i nekadašnji Turbo limach voditelj Siniša Cmrk koji je bio u elementu na svoj način jer je rekao za Nives da ona bar nije 'ozakonjena' flundra koja nosi majice s likom Bogorodice, aludiraju na koga drugoga nego na Severinu.

'Uništila mi je ugled u Sloveniji gdje živim i radim te sam odlučio istjerati pravdu na vidjelo na sudu i ispred javnosti.' izjava je povrijeđenog oca Aneja Sama koji je optužio vlastitu kćer za klevetu u knjizi 'Gola istina', a Nives je prošli tjedan pored obveza oko spota morala trčati i na sud gdje se po riječima svjedoka i rasplakala.

Da je prošli tjedan uistinu bio u znaku Nives Celzijus možete se uvjerite i pogledati čak dva priloga u emisiji Red Carpeta.