Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Događaj o kojem se pričalo u zadnje vrijeme u Srbiji, a i šire, konačno je ugledao svjetlo dana! Rezultat – udana Seka Aleksić, koja je ovaj put svoju svadbu upriličila glamurom, poznatim facama, ali i prestrogim pravilima kojima gosti nisu pokazali veliku naklonost.


Kamere Red Carpeta koje ne zaobilaze ni važne događaje susjedne estrade, popratile su vjenčanje velike srpske folk zvijezde Seke Aleksić, ili pravim imenom, Zuhre Ramizaj i Veljka Piljikića.

Vezani članci Slika nije dostupna Ceca pred vlastima bježi u Rusiju? Slika nije dostupna Ceca će pjevati Dodiku za 375.000 kuna

Na vjenčanju se ipak najviše pričalo o strogim pravilima odijevanja koja su se ipak morala poštovati. Srpska folk zvijezda, kako bi sebi osigurala nesmetanu pozornost na 'velikom danu', tako je gostima zabranila suknje iznad koljena, a čini se kako je slanjem pozivnice za jednu osobu, bilo zabranjeno sa sobom dovoditi partnere i djecu. 'Zbog toga su mnoge njene kolegice odustale od dolaska na svadbu', kaže srpska novinarka. Možda tu leži odgovor zašto su izostale dugo najavljivana Lepa Brena i Nataša Bekvalac.

S druge strane, svadbu nije propustila Svetlana Ražnatović Ceca, koja je ušetala kao diva sa puna tri sata zakašnjenja te škrtarenjem na svojim izjavama očito dala do znanja da joj nije do pretjeranog razgovora.

Njen izabranik, Veljko Piljikić, također je bio tema razgovora, gdje je jedna srpska novinarka otkrila kako se priča da je ta veza započela nauštrb Sekinog bivšeg, Mladena Radulovića, koji je Veljka doveo da radi kao osiguranje i tako kumovao novopečenom braku svoje, sada već bivše, djevojke.

No, svadba se ionako najviše pamti po torti težine 40 kilograma, 50 vrsta vina i švedskim stolom dugim dvadesetak metara, a ukupni najavljivani spektakl ipak je prošao u manje spektakularnom tonu od najavljivanog.

>> Sekina svadbena torta težila čak 40 kilograma

Ono što se sa sigurnošću može konstatirati je činjenica da je riječ o poprilično rastrošnom i skupom događaju, no Seku to ne treba pretjerano brinuti ukoliko je istina da je autorska prava snimke vjenčanja prodala Grand produkciji i unovčila za čak 20 000 eura. Seka je tako zaključila i svoje drugo svadbeno poglavlje, a kako je sve izgledalo i kako se provela pogledajte u video-prilogu Red Carpeta.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju