Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Centar za socijalnu skrb reagirao

Pala prva tužba: Vlatki Pokos prijeti 1-3 godine zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon izlaska knjige 'Život u raju' Vlatke Pokos mnogi akteri spomenuti u dotičnom djelu su se verbalno prijetili tužbama, no Centar za socijalnu skrb je povukao prvi konkretan potez.

Riječ je o tome da je Centar za socijalnu skrb podnio kaznenu prijavu protiv Vlatke Pokos Općinskom državnom odvjetništvu, što je potvrdila Marija Pavić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zagreb. Što je potvrdio dokument pristigao na adresu Red Carpeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekskluzivni intervju Dolores Lambaša: Jadranka Kosor je urgirala za malu Lanu Slika nije dostupna Dolores čitala dijelove knjige 'Život u paklu': Vlatka je vikala da sam debil kao moja mama

>> Dikan Radeljak pokušava Vlatku Pokos strpati u zatvor!

>> Sin Alke Vuice: Moja mama nije promiskuitetna alkoholičarka!

'Stručni tim za brak i obitelj izvršio je uvid u spise Centra te u prijavi o povredi prava djeteta, te zaključio da su prava djeteta ugrožena. Kako je Vlatka Pokos informirala javnost u više medija, tiskovnih i elektroničkih, da kani izdati knjigu u kojoj spominje dijete, njezinu užu i širu obitelj, gdje iz svoje perspektive obrazlaže i donosi sudove o djetetu, njezinom ocu i pokojnoj majci… …te tumači odnose i navodi neprimjerene izraze i riječi uz prezentaciju vlastitih razgolićenih fotografija, stručni tim za brak i obitelj smatra da su se ispunili elementi iz kaznenog djela čl.201 kaznenog zakona', stoji između ostalog u dokumentu.

A povodom knjige se oglasio sin Alke Vuice, Arian, Mia Begović je rekla da joj ne pada na pamet čitati to 'lako štivo', a moguća je tužba i Snježane Mehun. Više u prilogu Red Carpeta!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene