Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi show za kojim će Hrvati ovog proljeća ludjeti je Masterchef Hrvatska. Televizijski fenomen, kako ga već zovu po cijelome svijetu, unutar granica Lijepe naše dolazi zahvaljujući, a kome drugom nego, Novoj TV!


Promotivni spot za Masterchef Hrvatska gledatelji imaju priliku vidjeti ovih dana na ekranima Nove TV. Kreativni reality show koji će golicati nepca ima zanimljive priče i iza kamera. Veliki projekt zaslužuje i velike ideje, stoga smo odlučili zaviriti iza kreativnih kulisa. Tamo nas je dočekao redatelj međunarodne reputacije – Uri Shizer, zadužen za snimanje promotivnog spota hrvatskog Masterchefa.

Vezani članci Masterchef Sve je spremno za novu sezonu Masterchefa: Kakva je atmosfera iza seta i jesu li se naši chefovi naviknuli na kamere? Masterchef Tri vrhunska chefa vodit će kandidate kroz izazove, samo će ih neki sve savladati i doći do finala, na vrhu ima mjesta samo za jednog!

>> Radovan Marčić: Ovakav show Hrvatska još nije imala!

'Dolazim iz Izraela gdje je Masterchef veliki hit, svi ga vole i gledanost showa je jako velika. I ja ga jako volim i režiranje ovog spota je bila sjajna prilika za mene. Sjajno je za mene jer volim hranu. Volim je kuhati i volim je jesti. Ovo je sjajan show, sjajno natjecanje i jako će vam se svidjeti.', rekao je redatelj Uri Shizer između ostalog. Više u prilogu Red Carpeta!