Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivša voditeljica Red Carpeta privukla je medijsku pažnju nakon objave kako je vezi s 24 godina starijim glumcem.


Marta Žegura i glumac Frane Perišin novi su ljubavni par na našoj javnoj sceni, no ona nije ni prava ni zadnja koja je pala na šarm starijeg od sebe.

Vezani članci Slika nije dostupna Frane Perišin napokon može vidjeti sina Slika nije dostupna TREBA BITI GOSPODIN Najgori prekidi na domaćoj sceni

'To su uglavnom glumci, stariji pjevači, biznismeni, moćnici, odvjetnici, možda i bivši premijeri. Nije to ništa čudno da žene biraju moćne muškarce. Ono što pali određeni tip žena i osoba je moć. To pali i muškarce i žene. ako je žena atraktivna, a želi biti i moćna uz to ona ne bira sredstva da dođe do cilja', smatra urednik Klika, Igor Kolovrat.

Tako je Miro Ungar stariji od svoje supruge 42 godine, Željko Bebek od svoje Ružice 33, Mošo Kovač od svoje Lidije 32, Rade Šerbedžija od supruge Lenke 20, a političar Zlatko Mateša od svoje djevojke čak 30 godina. Zavesti mladog komada najviše je puta pošlo za rukom glumcu Frani Lasiću. No jedna od njegovih djevojaka, Dolores Lambaša, ostavila je Franu radi 38 godina starijeg Josipa Radeljaka.

Osjećaj sigurnosti

'Često ulazimo u odnose tražeći neke od onih primarnih potreba koje su nam nezadovoljene, obično iz ranog djetinjstva. Jedna od tih primarnih potreba je osjećaj sigurnosti uz nekoga', naglašava terapeut Tomislav Kuljiš. 'Ovaj vanjski dio nam ne može nadoknaditi onaj osjećaj koji osoba može nositi u sebi, tu unutarnju zrelost, unutarnji mir, unutarnju sigurnost. Ljudi se često i uz najmoćniju osobu osjećaju nesigurnim jer u biti osobi nedostaje unutarnji osjećaj sigurnosti zbog čega je i stvorila svu tu društvenu poziciju da bi tako pribavila osjećaj sigurnosti', dodaja terapeut.

A da veza u kojoj muškarac koji je znatno stariji od žene može biti dugogodišnja i kvalitetna pokazuje primjer modne menadžerice Tihane Harapin- Zalepugin i njezina supruga Saše koji je od nje stariji dva desetljeća, kao i brak Vlade Kalembera i Ane Rucner između kojih je razliku u godina tri desetljeća.

Ako je brak uspješan a odnos kvaliteta godine zaista nisu važne.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.