Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Top tema svih medija i šuškanja gradskih kuloara je upravo razvod Ive Majoli i njezina Supruga Stipe Marića.


Podsjetimo se, par se vjenčao u rujnu 2006 godine, a nakon nepune godine dana došlo je do prve ozbiljne svađe. Ivin suprug bacio u more vjenčani prsten. Taj se čin ubrzo transformirao u preljub, i to kako mediji prenose, s obje strane.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Među nama se rodila obostrana simpatija' Slika nije dostupna Izašli novi detalji o njezinoj rastavi: Iva je imala nekoliko afera

'Ja sam čula jednu anegdotu da je Iva Majoli došla liftom i stala ispred njihovog restorana tamo na trgu i da ga je uhvatila u jednoj akciji, uglavnom je to sve bilo nagađanje', kaže Ružica Đukić. 'Javne osobe se nalaze više u iskušenju preljuba nego osobe koje nisu javne. Cijeli trik je u tome čim mi počnemo zanemarivati partnera mi moramo znati da gubimo', ističe psiholog Vladimir Gruden.

>> Izašli novi detalji o njezinoj rastavi: Iva je imala nekoliko afera

'Ja sam iz izvora bliskih Ivi Majoli saznala da ona tvrdi, ja ne tvrdim da je to istina, ona priča da je tog čovjeka upoznala prije deset dana u Esplanadi. Tada su snimljene te fotografije i da li je to bio vikend kada je ona pobjegla iz Zagreba. Da li je uopće istinita ta njezina tvrdnja da nije s njim u vezi to ćemo vjerojatno tek vidjeti', ističe Ružica.

'Ivu se pričalo da je s jednim političarom na dosta visokoj funkciji, pričalo se da joj je pogodovao u dobivanju nekakvih poslova. Ipak više se pričalo o tom ljepotanu od njezinog supruga, mnogi su išli čak toliko daleko da su tvrdili da je prezgodan da bi ga uopće zanimale žene. Ja se ne bih začudila ni da se sad pomire', zaključila je Ružica.
Bez obzira na ishod medijske trakavice nadamo se da će poznatom paru konačno zasijati sunce, jer veljača za njih očito nije samo vremenski prevrtljiva.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju